social image

LOTUS DESIGN
е бренд на реномираната компанија Ѕвезда Комерц. Погонот за производство на мебел за бањи во склопот на оваа компанија успешно работи и се развива на пазарот од 2008 година. Софистицираниот мебел за бањи и кујни е изработен од квалитетни издржливи материјали, чија долгогодишна употреба е потврдена со 5 годишна гаранција.

ЗОШТО LOTUS DESIGN?
 

'''Наша цел е да ги задоволиме потребите на нашите клиенти во земјава и во странство.''

Вие купувате производ направен од квалитетен материјал, избирате боја според вашиот вкус и добивате 5  годишна гаранција, позади која стојат многугодишните искуства и професионалниот тим на нашата компанија.

 
ЗОШТО МЕБЕЛ КОМПЛЕТНО ИЗРАБОТЕН СО MDF? 

MDF е цврст и пресуван материјал кој не пропушта вода. Во производствениот процес се процесира во три последователни фази: 
Прва фаза: стругање и фарбање со изолатор за да се затворат порите на материјалот;
Втора фаза:  повторно стругање и фарбање со основа за да се добие боја; 
Трета фаза: фарбање со полиуретански бои. 

Полиуретанските бои водено се отпорна пластика во течна форма и најчесто се употребуваат за заштита на дрвени површини. 

Нивните главни состојки се киселини добиени од природни масла, хемиски смеси со база на азот, зацврстувачи и минерални растворувачи кои се основа за подршка за други компоненти.
ПОТРЕБНА ВИ Е ПОМОШ ЗА ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ВИСТИНСКОТО ПАРЧЕ МЕБЕЛ ЗА ВАШАТА БАЊА?
ТУКА СМЕ ЗА ВАС