НОВА ЛИНИЈА 2019

После голема посветеност и напорна работа чест ни е да ви ја преставиме новата линија на мебел за бањи New Line-2019. Со оваа нова линија се надеваме ќе излеземе во престрет на префинетите барања на нашите верни потрошувачи.

Ви благодариме...

Нов дизајн, Нов изглед