Контакт

Адреса

Индустриска бб,Неготино - Северна Македонија


Е- маил

info@lotusdesign.mk


Телефон

Тел.: +389 (0) 78 216-684

Факс: 043/370-877; 043/362-536

Доколку ви е потребна помош и сакате подетално да ве информираме за сите наши производи ве молиме да ја пополните оваа контакт форма и да ни испратите маил со цел поскоро да ве исконтактираме...