social image

LOTUS DESIGN
е бренд на реномираната компанија Ѕвезда Комерц. Подружницата од 2008 година успешно работи и се развива на нашиот пазар и во странство. Квалитетниот мебел за бања и софистицираниот кујнски мебел се изработени од квалитетен материјал и 5 - годишна гаранција, позади која стојат многугодишните искуства и професионалниот тим на нашата компанија

ЗОШТО LOTUS DESIGN?
 
Ние произведуваме мебел кој е комплетно изработен од MDF и со гарантиран квалитет кој е различен од останатиот.
 
Вие купувате производ направен од квалитетен материјал, избирате боја според вашиот вкус и добивате 5 - годишна гаранција, позади која стојат многугодишните искуства и професионалниот тим на нашата компанија.

 
ЗОШТО МЕБЕЛ КОМПЛЕТНО ИЗРАБОТЕН СО MDF? 

MDF е цврст и пресуван материјал кој не пропушта вода. Во производствениот процес се процесира во три последователни фази: 
1-ва фаза-стругање и фарбање со изолатор за да се затворат порите на материјалот. 
2- ра фаза повторно стругање и фарбање со основа за да се добие боја. 
3-та фаза фарбање со полиуретански бои. 

Полиуретанските бои водено се отпорна пластика во течна форма и најчесто се употребуваат за заштита на дрвени површини. 

Нивните главни состојки се киселини добиени од природни масла, хемиски смеси со база на азот, зацврстувачи и минерални растворувачи кои се основа за подршка за други компоненти.
"Наша цел е да ги задоволиме потребите на нашите клиенти и да се зацврстиме како бренд
 на пазарот во нашата земја и во странство."
ПОТРЕБА ВИ Е ПОМОШ ЗА ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ВИСТИНСКОТО ПАРЧЕ МЕБЕЛ ЗА ВАШАТА БАЊА?
ТУКА СМЕ ЗА ВАС